Наполи – Ливърпул: прогноза „над 2.5“

Наполи приема Ливърпул на стадион Сан Паоло в сряда от 22:00. Това е втората среща от груповата фаза в Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Наполи се раздели с мениджъра си през лятото. Маурицио Сари сега е треньор на Челси, но въпреки това тима запази всичките си играчи и отново ще бъде фактор на европейската сцена. Те загубиха последния си двубой от Ювентус през уикенда с 3:1 и не успяха да се възползват от факта, че Ливърпул игра с ПСЖ, като постигнаха само равенство с Цървена звезда. Всички тези резултати са далече от дома. Пред собствена публика имат девет победи и равенство в последните си десет мача във всички турнири, като само една е с под 2.5 гола.

Ливърпул е лидер в група С с актив от 3 точки. Те са фаворит за спечелването на първата позиция, особено след успеха над парижани във головия трилър спечелен с 3:2. Също така са един от основните претенденти за спечелването на английската Висша Лига. Червените имат лек спад във формата, но са се разписали в последните си петнадесет срещи, като дванадесет от тях са с над 2.5 гола.

Група С е една от най-оспорваните, а в нея са три от най-резултатните тимове. Очакваме попадения и от двата отбора и победа за Ливърпул във втората среща от груповата фаза в Шампионска Лига.

1) Бетфеър:   1,75

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *