Лацио – Марсилия: прогноза „1“

Лацио приема Марсилия на стадион Олимпико в град Рим, Италия. Двубоят между двата тима е на 08 ноември в четвъртък от 20:00. Това е четвъртата среща в група Н на Лига Европа и ще бъде предавана директно по БТВ Екън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Лацио заема 2-ра позиция в групата с актив от 6 точки след три изиграни мача. Римските орли играят добре у дома и се намират в добра форма и като се изключи загубата от Интер това си личи от резутлатите им. Чиро Имобиле вече има 8 попадения и отново е водещия голмайстор на отбора на Симоне Индзаги, който е на 5-то мясо в Серия А и ако подобрят играта си в защита мястото в топ 4 е напълно постижимо.

Марсилия от друга страна е в серия от три загуби във всички турнири, като са допуснали осем и са отбелязали едва един гол. Тима е на 3-то място в свяота група с актив от едва 1 точка, защото не успяха да победят дори трагичния тим на Аполон Лимасол и едва ли имат дори надежда да продължат напред като головата им разликиа е отрицателна 4:7. В Лига 1 са с една от най-слабите защити допуснала цели 21 попадения, като единствената добра новина за Руди Гарсия е, че няма проблеми с контузени или наказани титулярни играчи.

Италианците успяха да вземат успеха на стадион Велодром с 3:1 преди две седмици и сега ще имат предимството да играят пред собствена публика. Победата им е нужна за да подсигурят излизането си от груповата фаза, затова очакваме Лацио да победи Марсилия в четвъртата среща в група Н на Лига Европа и да има над 2.5 гола.

1) Бетфеър:   1,70

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *