Интер – Рапид Виена: прогноза „1/1“

Интер приема Рапид Виена на стадион Джузепе Меаца във четвъртък от 22:00. Това е втората среща от 1/16-финалната фаза в Лига Европа и ще бъде предавана директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК
Първия двубой между двата тима завърши с победа за италианците и резултат 1:0 в тяхна полза стадион Алианц.

Интер с лекота премина груповата фаза на Лига Европа и сега има значително предимство с гол на чужд терен и доминацията, която показаха. Нерадзурите са в серия от три поредни победи във всички турнири и сега се очаква да се завърне Мауро Икарди след контузия, а той е основния им реализатор. В Серия А са на трето място и нямат възможности да се изкачат напред, защото Ювентус и Наполи имат солидна преднина, така че ще се съсредоточат изцяло върху европейските турнири.

Рапид Виена има разочароващ и слаб сезон до момента. Въпреки че се класираха за 1/16-финалите им бе нужен доста късмет и до последно не беше сигурно дали ще продължат. Те са на 8-мо място от 12 отбора в първенството на Австрия, като заедно с полесдния тим в класирането са отбелязали най-малко голове, а именно по седемнадесет. Представянето им далече от дома е трагично, а и двама основни играчи са контузени за този сблъсък.

Домакинското предимство и класата на италианците ще бъдат достатъчни за успеха. Очакваме Интер да поведе рано в мача срещу Рапид Виена и да продължи напред в турнира без порблеми, както и под 2.5 гола в този сблъсък от 1/16-финалната фаза в Лига Европа.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *