Наполи – Ювентус: прогноза „над 2.5“

Наполи се изправя срещу Ювентус на стадион Сан Паоло в град Неапол в неделя, 03 март от 21:30. Мачът е от двадесет и шестия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по MAX sport 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК
Наполи играе красив, ефективен и резултатен футбол като печели над 90% от двубоите си. Единствения проблем на тима е сегашния им опонент, с който все още не са намерили правилния подход да се справят в дългосрочен план. Отбора заема 2-ро място с актив от 56 точки и не могат да бъдат изместени от него. У дома са без нито едно поражение и Карло Анчелоти ще се опита да запази тази статистика. Отбелязаването на голове не е проблем и без сериозни контузии със сигурност ще видим попадение в противниковата врата.
Ювентус е единствения непобеден отбор в първенствата от топ 5, но в момента не е в най-добрата си форма. Отбора е лидер в Серия А със солидна преднина и съвсем закономерно, защото са с най-много отбелязани голове. Тима отпадна от купата на Италия и загуби първата 1/8-финална среща от Атлетико Мадрид в Шампионска Лига, но това са двете срещи, в които не са усепли да отбележат гол. В гостуванията си имат много повече сблъсъци с над 2.5 гола, а и ще се опитат да зарадват своите фенове заради слабата си игра в Европа.
За никой от тези два отбора двубоя не е от решаващо значение, както е в повечето първенства, когато играят първия и втория. Очакваме попадения и в двете врати, както и над 2.5 гола между Наполи и Ювентус в срещата от двадесет и шестия кръг на италианската Серия А.
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *