Италия – Финландия: прогноза „1/1“

Италия се изправя срещу Финландия на стадион Фриули в град Удине в събота, 23 март от 21:45. Това е първия мач от квалификационната  фаза за класиране на Европейско първенство по футбол 2020.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Италия е един от колосите в европейския футбол и след като не успя да се класира на Световното в Русия през 2018 година бе ясно, че е време за сериозни промени. Начело застана Роберто Манчини, който постепенно подобрява цялостното представяне на Скуадра Адзура. Единствено Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи са неизменни титуляри, а позицията на никой от останалите футболисти не е сигурна, което ги мотивира да се представят на по-високо ниво. Тима е фаворит в група J и едва ли ще си позволи да разочарова феновете си.

Финландия от друга страна е далеч от класата на своя опонент и само нападателят на Норич Теему Пуки е отбелеязал повече от 10 гола за националия отбор. В защита се представят добре и дванадесет от последните тринадесет мача са с под 3 гола, но далече от дома изпитват затрудненния и трудно успяват да се противопоставят на противниците си.

С оглед на представянето и на двата отбора през последните две години едва ли ще видим много попадения. Очакваме много по-класния тим на Италия да поведе още през първото полувреме и да успее да вземе точките без да допусне попадение от страна на Финландия и под 2.5 гола в този мач от квалификационната  фаза за класиране на Европейско първенство по футбол 2020.

2. WinBet – 1,85
3. 1xBet – 1,90
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *