Черна Гора – Англия: прогноза „2“

Черна Гора се изправя срещу Англия на стадион Подгорица в едноименния град в понеделник, 25 март от 21:45. Това е втория мач от квалификационната  фаза на Европейско първенство по футбол 2020.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Черна Гора записа равенство срещу България като прайния резултат от двубоя бе 1:1. Отбора не разполага с небоходимите качества и опит за да се пребори с по-големите имена в европейския футбол, какъвто е и сегашния им опонент. Те не се намират в добра форма и са записали една победа, едно равенство и три загуби в последните си пет срещи във всички турнири. В Лига на нациите на УЕФА завършиха на 3-то място, като не успяха да победят нито веднъж лидерите в класирането.

Англия е на противоположния полюс. Трите лъва разполагат с отлични играчи и се намират в добра спортна форма. В Лига на нациите на УЕФА са лидер пред тима на Испания, а в първия двубой от квалификациите с лекота победиха Чехия с 5:0, като спокойно резултата можеше да е двоен. Гарет Саутгейт няма проблеми с контузени играчи, а Стърлинг, Кане и Санчо показаха, че иргаят заедно като една добре смазана машина.

С оглед на показаното дотук през календарната година и разликата в класите едва ли някой има съмнение за крайния изход. Очакваме лесна и резултатна победа за Англия срещу Черна Гора, както и над 2.5 гола във втория мач от квалификационната  фаза на Европейско първенство по футбол 2020.

2. WinBet – 1,44
3. 1xBet – 1,47
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *