Уотфорд – Арсенал: прогноза „2“

Уотфорд се изправя срещу Арсенал на стадион Викъридж Роуд в понеделник, 15 април от 22:00. Мачът е от тридесет и четвъртия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Уотфорд под ръководството на Джави Грасия има много успешен сезон. Стършелите заемат 10-то място с актив от 46 точки след тридесет и два изиграни мача, но без никакви проблеми могат да финишират на 7-ма позиция, тъй като Лестър, които в момента са там имат само една точка преднина. Отбора се класира за финала на ФА Къп, където ще играе с Манчестър Сити и освен това може да се похвали с доста добри резултати пред собствена публика.

Арсенал от друга страна играе в Лига Европа, където с лекота победи силния тим на Наполи с 2:0 в 1/4-финалите и най-вероятно ще продължи напред, затова поне засега ще се съсредоточи върху първенството. То може би е по-важно и далеч по-оспорвано. Артилеристите са на 6-та позиция с 63 точки, но при добро стечение на обстоятелствата могат да играят в Шампионска Лига. Това е основна цел на Лаказет и Обамеянг, а и двамата се намират в добра форма.

Статистиката определено не е в полза на гостите, а и Уотфорд не са за подценяване. Въпреки това очакваме Арсенал да победи, като ще има попадения и в двете врати над 2.5 гола в двубоя от тридесет и четвъртия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 2,23
3. 1xBet – 2,27
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *