Аякс – Тотнъм: прогноза „1“

Аякс се изправя срещу Тотнъм Хотспър на стадион Амстердам в сряда, 08 май от 22:00. Това е втората от две срещи в 1/2-финалите на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Първата среща между двата тима завърши с победа за холандицте при резултат 1:0 на Тотнъм Хотспър.

Аякс е единствения отбор през този сезон, който се бори за требъл. Отбора е лидер в Ередивиси като са с равен брои точки с ПСВ, но много по-добра голова разлика и са отбелязали 111 гола до този момент. Също така спечелиха купата на Холандия преди три дни срещу Вилем II с лекота при резултат 4:0. В Шампионска Лига имат преднина и вече отсраниха много по-силни тимове в лицето на Реал Мадрид и Ювентус, а сега ще имат и предимство да играят пред собствена публика. Ерик тен Хаг няма проблеми с контузени и наказани играчи и със сигурност ще иска отбора му да играе финал.

Тотнъм няма същия късмет като своя опонент. Шпорите са с четири поражения и една победа в последните пет двубоя във всички турнири. Отбора може да загуби 4-тата си позиция в английската Висша Лига, което изглежадаше невъзможно доскоро. Слабата им форма и игра, както и проблемите им с контузени играчи, най-важния от които е Хари Кейн  ще им костват много. Далече от дома имат стряскаща статистика, а именно: една победа, нула равенства, девет загуби и голова разлика 19:8 във всички турнири.

Както видяхме вчера всичко е възможно след като Ливърпул стигна до финала при положение, че падаше в първия кръг с 3:0, но смаза Барселона на Анфийлд с 4:0. Все пак очакваме добрата игра на домакините да продължи и Аякс да вземе успеха над Тотнъм и под 2.5 гола във втората от две срещи в 1/2-финалите на Шампионска Лига.

2. WinBet – 2,19
3. 1xBet – 2,22
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *