Уругвай – Еквадор: прогноза „1“

Уругвай се изправя срещу Еквадор на стадион Минейрао в град Бело Оризонти, Бразилия. Двубоят между двата тима е на 17 юни в понеделник от 01:00 сутринта. Това е първата среща в група С на турнира Копа Америка 2019.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Уругвай заедно с Чили, Япония и сегашния си опонент ще се борят за фазата на директите елиминации в турнира като първите два тима продължават напред. Ла Селесте се намира в добра форма и серия от три поредни победи. Две от тях с по 3:0 и една с 4:0, което показва отличното им представяне както в защита, така и в нападение.

Еквадор от друга страна са в негативна серия от четири двубоя без успех, като са загубили два от тях. Шансовете на тима да се измъкне от групата са най-малки и едва ли Ернан Дарио Гомес може да промени този факт. Далече от дома са трагични и допускат поне по едно попадение във всеки изигран двубой.

Тук няма фактор домакиско предимство, но определено по-класния и опитния е отбора на Уругвай. Очакваме нискорезултатна среща и под 2.5 гола като Еквадор няма да успее да отбележи гол, но ще допусне поне един и ще даде трите точки на символичния домакин.

2. WinBet – 1,81
3. 1xBet – 1,79
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *