Ню Ингланд Революшън – Филаделфия Юниън: прогноза „1“

Ню Ингланд Революшън се изправя срещу Филаделфия Юниън на стадион Жилет в четвъртък от 02:00 сутринта. Мачът е от осемнадесетия кръг на Мейджър Лийг Сокър.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Ню Ингланд Революшън спечели последния си сблъсък срещу Лос Анджелис Галакси с 2:1 и в момента се намира на 11-то място в Източната Конференция на Мейджър Лийг Сокър. Отбора е с актив от 16 точки след шестнадесет изиграни мача и значително подобри представянето си в последните няколко кръга. Хуан Кайседо, Кристиан Пенила и Хуан Агудело са отбелязали по три попадения и са основните реализатори на тима като и тримата ще вземат участие в тази среща.

Филаделфия Юниън определено изглежда по-добре от своя опонент. Отбора е на 1-во място в Източната Конференция в момента с актив от 31 точки след седемнадесет изиграни мача. Това едва ли ще се запази дълго като тенденция, защото през миналия сезон завършиха едва на шесто място, а не са направи много подобрения и не са привлекли класни играчи. Далече от дома имат толкова победи, колкото и поравения и голова разлика 9:9.

Ню Ингланд Революшън е резолтатен отбор, който допуска и бележи много голове, така че над 2.5 гола е най-вероятния изход от сблъсъка. Очакваме да успеят да победят Филаделфия Юниън, но не и без да допуснат попадение в своята мрежа.

2. WinBet – 2,50
3. 1xBet – 2,50
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *