Брайтън – Тотнъм: прогноза „2“

Брайтън и Хоув Албиън се изправя срещу Тотнъм Хотспър на стадион Фалмър в събота, 05 октомври от 18:30. Мачът е от осмия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК.
Брайтън се намира на 16-то място със скромен актив от 6 точки след седем изиграни мача. Чайките загубиха последния си двубой с 2:0 и освен победата в първия кръг са записали три равенства, три загуби и голова разлика 5:10. Греъм Потър ще има тежък първи сезон на чело на тима и явно ще бъде замесен в борбата за оцеляване, като положението става още по-тежко заради многото проблеми с контузени играчи.

Тотнъм се борят на няколко фронта и това изглежда не им се отразява добре на резултатите. Шпорите въпреки това са на 6-то място с актив от 11 точки, положителна голова разлика и само на 3 от третата позиция. В Шампионска Лига записаха сериозна загуба от Байерн Мюнхен и Маурисио Почетино ще се опита да върне отбора си на победния път, а също и да се реваншира на своите фенове. Далече от дома нямат успех от два месеца, но се разписват всеки мач, така че сега възможността за прекъсване на тази серия е отлична.

Статистиката от директните сблъсъци е в полза на гостите. Очакваме Тотнъм Хотспър да надиграе Брайтън и Хоув Албиън и да успее да спечели трите точки, както и да има над 2.5 гола в двубоя от от осмия кръг на английската Висша Лига.


2. WinBet – 1,96
3. 1xBet – 2,01
Можете да следите резултати на живо: ТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *