Славия Прага – Интер: прогноза „2“

Славия Прага се изправя срещу Интер на Еден Арена в сряда, 27 ноември от 22:00. Това е петата среща в груповата фаза на Шампионска Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Първия двубой между двата тима на Сан Сиро завърши при равен резултат 1:1.

Славия Прага е с почти нулеви шансове за класиране в Лига Европа, както и за продължаване в Шампионска Лига. Отбора на Йиндржих Трпишовски даде отпор на всеки опонент, но въпреки това имат едва две точки и отрицателна голова разлика 2:5. В първенството на Чехия са безспорен лидер и само чудо може да ги спре, а тук само чудо може да им помогне.


Интер е на 3-та позиция с актив от четири точки и се нуждаят от задължителен успех ако искат да имат реални шансове да изпреварят Барселона или Дортмунд. Добрата новина за за нерадзурите е, че тези два съперника ще се изправят един срещу друг и някой от тях ще загуби точки. Тима на Антонио Конте спечели последния си двубой в Серия А и заедно с Ювентус се бори за титлата като изостават с една точка, но имат по-добра голова разлика, а именно 29:12. Далече от дома отбора е спечелил всичките си сблъсъци в първенството, а в последните седем са отбелязали два или повече гола.

И двата тима се намират в добра форма, но Интер има повече опит в такива турнири и разполага с повече класа. Тима ще трябва да се реваншира на феновете си и да запази надеждите си живи за директните елиминации. Очакваме поражение за Славия Прага и под 2.5 гола в петата среща в груповата фаза на Шампионска Лига.

2. WinBet – 2,18

3. 1xBet – 2,20
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *