Арсенал – Манчестър Сити: прогноза „2/2“

Арсенал се изправя срещу Манчестър Сити на стадион Емирейтс в неделя, 15 декември от 16:30. Мачът е от седемнадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Арсенал заема 9-то място с актив от 22 точки след шестнадесет изиграни мача. Артилеристите имат едва един успех в последните си десет двубоя във всички турнири и едва се класираха за елиминационната фаза на Лига Европа след два късни гола, които им измъкнаха равенството срещу Стандарт Лиеж. Фреди Люнгберг е новия треньор, но тима е в криза и ще му е нужно време за да ги изправи отново на крака.

Манчестър Сити също изпитва сериозни затруднения в първенстовто. Светло сините са с актив от тридесет и две точки на 3-та позиция като изостават от Ливърпул с цели седемнадесет. Шансовете за титлата в английската Висша Лига са минимални, но ако изобщо съществуват минават през задължителна победа тук. Шокиращата загуба от Манчестър Юнайтед може би ще доведе до промяна в титулярната единадесеторка на Гуардиола. Добрата новина за тима е, че в Шампионска Лига с лекота спечелиха своята група и имат шансове да добавят този трофей в колекцията си.

Манчестър Сити са спечелили псоледните пет двубоя с Арсенал без никакви проблеми и във всеки един от тях са водели и през първото полувреме. Очкаваме над 2.5 гола в седемнадесетия кръг на английската Висша Лига и победа за гостите.

2. WinBet – 1,95
3. 1xBet – 2,10

Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК
онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *