Тотнъм – Брайтън: прогноза „1“

Тотнъм се изправя срещу Брайтън и Хоув Албиън Сити на едноименния стадион в четвъртък, 26 декември от 14:30. Мачът е от деветнадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Представянето на Тотнъм определено се подобри под ръководството на Жозе Мауриньо. Въпреки това той наследи един отличен отбор от Маурисио Почетино, но се провали срещу два свои бивши тима, а именно Манчестър Юнайтед и Челси. Шпорите се намират на 7-мо място с актив от двадесет и шест точки след осемандесет изиграни мача и основната им цел е място в топ 4. Пред собствена публика играят много по-добре и са записали пет победи, две равенства и две загуби като са успели да отбележат 19 гола и са допуснали едва 9.

Брайтън e на 13-та позиция с актив от двадесет точки. Тима на Греъм Портър има една единствена цел и тя е да не изпадне през този сезон. Това може да се окаже трудна задача, защото се намират в слаба спортна форма и са един от най-слабите гости в първенството. Имат две победи, две равенства и пет загуби, а головата им разлика е 9:15.

Мауриньо няма проблеми с контузии и ще иска възможно най-бързо да се върне на победния път, а тази възможност е чудесна. Очакваме лесна победа за Тотнъм над Брайтън и Хоув Албиън и над 2.5 гола в срещата от деветнадестия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 1,58
3. 1xBet – 1,62
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *