Унион Берлин – Майнц: прогноза „1“

Унион Берлин се изправя срещу Майнц 05 на стадион Ан дер Алтен Фьорстерай в сряда, 27 май от 21:30 часа вечерта. Мачът е от двадесет и осмия кръг на немската Бундеслига. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Унион Берлин заема 13-то място с актив от 30 точки след двадесет и седем изиграни мача. Отбора е замесен в борбата за оцеляване, но поне за момента успява да спазва дистанция от тимовете в зоната. Клуба воден от Урс Фишер е в негативна серия от три поредни загуби в първенството и общо четири, така че отчаяно се нуждае от успех, а сега момента е много подходящ. У дома имат шест победи, шест загуби и голова разлика 18:18, което е не лоша статистика за отбор, който се бори за оставане в елита.

Майнц 05 от друга страна е точно над опасната зона с актив от 27 точки, 3 повече от Дюселдорф. Отбора заема 15-та позиция и ще трябва много да се постарае за да я запази с оглед на представянето и моментната им форма. Карнавалния клуб е с най-слабата защита в Бундеслигата с допуснати цели 60 попадения, а далече от дома имат почти двойно повече загуби, отколкото победи и равенства взети заедно.

Едва ли щ наблюдаваме най-зрелищния сблъсък, но и двете страни допускат и бележат попадения , а и имат нужда от точките. Очакваме над 2.5 гола и голове в двете врати, както и победа за Унион Берлин в срещата от двадесет и осмия кръг от немската Бундеслига.

2. WinBet – 2,22
3. 1xBet – 2,28
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *