Барселона – Атлетико Мадрид: прогноза „1“

Барселона се изправя срещу Атлетико Мадрид на стадион Камп Ноу във вторник, 30 юни от 23:00 часа вечерта. Мачът е от тридесет и третия кръг на испанската Ла Лига. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Барселона губи почва под себе си и спечелването на трета поредна титла в Ла Лига изглежда все по-трудна задача. Това далеч не означава, че тима на Кике Сетиен се намира в слаба форма, а просто Реал Мадрид играе безпогрешно след подновяването на първенството. Равенствата със Севиля и Селта ги позиционираха на 2-ра позиция с актив от 69 точки след тридесет и два изиграни мача като белия балет е със 71. Разбира се успех пред собствена публика може значително да повдигне настроението, а у дома са безпогрешни с петнадесет победи и едно равенство като головата им разлика е 48:12.

Атлетико Мадрид се намира на 3-то място с актив от 58 точки. Дюшекчиите са в серия от четири успеха и нямат поражение в дванадесет поредни сблъсъка във всички турнири като през този период отстраниха настоящия шампион в Шампионска Лига, а именно Ливърпул. Това не означава, че Диего Симеоне няма проблеми и мизерните 41 отбелязани гола го доказват. Той не успява да извлече най-доброто от Диего Коста, Жоао Феликс и Алваро Мората, а далече от дома изобщо не са толкова убедителни.

Барселона няма право на повече грешки ако иска да запази шанса си за трофея, а Меси, Суарес и Гризман ще се погрижат това да се случи. Очакваме победа за домакините срещу Атлетико Мадрид и над 2.5 гола в двубоя от тридесет и третия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,91
3. 1xBet – 1,93

Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК
онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *