Севиля – Манчестър Юнайтед: прогнонза „под 2.5“

Севиля се изправя срещу Манчестър Юнайтед на стадион Райнененерги, Кьолн в неделя, 16 август от 22:00 часа вечерта. Тази среща от 1/2-финалната фаза на Лига Европа ще определи кой ще продължи напред и ще бъде предавана директно по БНТ 1.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Севиля се намира в отлична форма и серия от цели деветнадесет двубоя във всички турнири, в които не са допуснали поражение. Нещо повече в псоледните пет не са допуснали нито едно попадение в тяхната мрежа. Тима на Юлен Лопетеги е печелил трофея три пъти за последните шест години и определно сега ще има добра възможност отново да постигне успех, защото няма проблеми с контузени или наказани играчи. Седем от последните десет сблъсъка на андалусийците са с под 2.5 гола като успеят ли да отбележат най-вероятно ще спечелят срещата.

Манчестър Юнайтед от друга страна отстрани Копенхаген в 1/4-финалната фаза, но изпитваше сериозни затруднения, въпреки че бе по-добрия отбор на терена. Червените дяволи финишираха на 3-та позиция в аанглийската Висша Лига заради доброто си представяне в защитен пла, където само Ливърпул и Манчестър Сити ги превъзхождат, но определено имат проблем в завършващата фаза. Тима на Солскяер спечели трофея през 2017 година за първи път и сега отново имат добра възможност.

Битката за финала ще бъде оспорвана и двата отбора се намират в добра форма и са еднакво силни. Очакваме малко положения пред двете врати и под 2.5 гола в този двубой от 1/20финалната фаза на Лига Европа.


1. Palmsbet – 1,67
2. WinBet – 1,57
3. 1xBet – 1,65

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри



Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *