Севиля – Интер: прогноза „2“

Севиля се изправя срещу Интер на стадион Райнененерги, Кьолн в петък, 21 август от 22:00 часа вечерта. Това е финала на Лига Европа, който ще определи кой ще е новия шампион и ще бъде предавана директно по БНТ 1.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Севиля е най-успешния тим в Лига Европа с общо шест финала до този момент, от които са спечелили пет. Тима на Юлен Лопетеги победи Манчестър Юнайтед с 2:1 в полуфинала, но допусна цели двадесет удара към вратата си, което показва, че не са толкова убедителни, колкото предишните сезони. Отбора е в серия от четири поредни успеха във всички турнири и няма проблеми с контузени играчи, така че ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

Интер от друга страна надигра категорично Шахтьор Донецк с 5:0 в полуфинала и Байер Леверкузен с 2:1 1/4-финала на турнира като по този начин увеличиха серията си от победи на шест и нямат загуба в единадесет поредни двубоя във всички турнири. В Серия А Ювентус успя да спечели титлата само с една точка преднина пред нерадзурите и сега ще търсят търсят първия си трофей през този сезон. Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес се намират в отлична форма и взаймодествието между тях ще направи разликата в тази среща.

Италианския тим е фаворит според букмейкърите и то напълно основателно с оглед на представянето и на двете страни през този сезон. Очакваме равностоен финал на турнира, но все пак Интер да успее да спечели срещу Севиля като и двете страни ще успеят да отбележат попадения.

1. Palmsbet – 2,18
2. WinBet – 2,16
3. 1xBet – 2,23

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри



Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *