Швеция – Франция: прогноза „2“

 

Швеция се изправя срещу Франция на Френдс Арена, в град Стокхолм в събота, 05 септември от 21:45 часа вечерта. Мачът е от първия кръг в група 3 от турнира УЕФА Лига на нациите 1 и ще бъде предавана директно по БНТ 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Швеция се намира в добра форма и са непобедени в осем поредни двубоя във всички турнири. Два от тези двубоя са завършили при равен резултат, докато другите са победи. Последните две са в приятелски мачове срещу Молдова и Косово с по 1:0, което показва, че в защитен план се представят добре срещу слаби опоненти, но не могат да отбележат достатъчно голове за да са сигурни в успеха. Тима не е успял да се разпише в четири от последните си пет поражения, което също е показателно.

Франция загуби едва един двубой през 2019 година и то бе шокиращото поражение от Турция. Завърши наравно в една среща и спечели всички отстанали във всички турнири и приятелски сблъсъци. Световните шампиони от 2018 година в Русия изглежда в отлична форма и трудно може да бъде спрян. Тима на Дидие Дешан е съставен само от звезди от световна класа като Мбапе, Гризман, Марсиал, Канте и Варан, но разбира се и останалите не им отстъпват по качества. 

Швеция победи Франция в последната им среща през 2017 година с 2:1, но това едва ли може да се повтори сега. Разликата в класите е прекалено голяма и без подкрепа на публиката от стадиона очакваме лесна и резултатна победа за петлите срещу сино-жълтите.


2. WinBet – 1,76
3. 1xBet – 1,81
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *