Лацио – Аталанта: прогноза „2“

 

Лацио се изправя срещу Аталанта на стадион  Олимпико, в град Рим в сряда, 30 септември от 21:45 часа вечерта. Мачът е от третия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Лацио финишира на 4-то място през изминалия сезон и ще играе в Шампионска Лига през този. Римските орли започнаха отлично с победа над Каляри в гостуване с 2:0, като Чиро Имобиле продължава да бележи, точно както го правеше през цялата изминала кампания. Тима на Симоне Индзаги обаче не успя да привлече много класни играчи, които да го подсилят и това може да се окаже сериозен проблем с навлизането в сезона.

Аталанта бе голямата изненада в Серия А през миналия сезон и завърши на 3-то място като отбелязаха цели 98 гола с 22 повече от настоящия шампион Ювентус. Бергамаските надиграха Торино във високорезултатен сблъсък при резултат 4:2 и дават нова заявка за топ 4. Момчетата на Джан Пиеро Гасперини стигнаха и до 1/4-финал в Шампионска Лига и само късмета им попречи да продължат напред и да отстранят ПСЖ. Имайки предвид, че запазиха по-голяма част от състава си ще бъде интересно да ги гледаме и през тази кампания.

През миналия сезон изиграха два двубоя с много попадения. Първия завърши 3:3, а втория с победа за Аталанта 3:2. Очакваме отново бергамаските да вземат успеха и трите точки, както и над 3.5 гола в двубоя от третия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 2,55
3. 1xBet – 2,62
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *