Байерн Мюнхен – Атлетико Мадрид“ прогноза „1“

Байерн Мюнхен се изправя срещу Атлетико Мадрид на стадион Алианц, Мюнхен в сряда, 21 октомври от 22:00 часа вечерта. Това е среща от група А на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Байерн Мюнхен започна новия сезон подобаващо с шест победи в седем изиграни мача във всички турнири. Баварците загубиха изненадващо от Хофенхайм с 4:1, но головата им разлика от Буденслигата е 17:8, което означава че може и да подобрят представянето си от миналия сезон за най-много отбелязани попадения. Тима на ханс Дитер Флик започва защитата на титлата си в Шампионска Лига срещу труден опонент, но способностите им в нападение компенсират представянето им в защита. Пристигането на Лерой Сане ще помогне още повече в тази насока, а именно отбелязването на голове.

Атлетико Мадрид има само четири изиграни двубоя до този момент и всичките са в Ла Лига. Типично в стила на Диего Симеоне две от тях са нулеви равенства и не са допуснали попадение в три от тях. Тима се намира в добра форма и има само едно поражение в последните си двадесет изиграни двубоя във всички турнири, а с класата, която тридесет и три годишния Луис Суарес ще добави, дюшекчиите ще бъдат много опасни и в нападение.

И двата отбора имат натрупани много изиграни сблъсъци в Шампионска Лига и се намират в добра форма, но Байерн изглежда с класа над всички останали и след като няма големи промени в състава, ръководството и представянето едва ли ще допуснат изненада у дома. Очакваме успех за баварците срещу Атлетик Мадрид и под 2.5 гола в двубоя от първия кръг в група А на Шампионска Лига.

2. WinBet – 1,58
3. 1xBet – 1,60



Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *