Арсенал – Лестър: прогноза „1“

Арсенал се изправя срещу Лестър на стадион  Емирейтс, в град Лондон в неделя, 25 октомври от 22:15 часа вечерта. Мачът е от шестия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Арсенал заема 8-мо място с актив от девет точки след пет изиграни двубоя. Артилеристите допуснаха поражение в последния кръг от Манчестър Сити с 1:0, въпреки че бяха равностойни със своя опонент, но успяха веднага да се върнат на победния път през седмицата като победиха Рапид Виена далече от дома с 2:1 в Лига Европа. Тима на Микел Артета има осем победи в последните си девет двубоя у дома и само Вилиан от основните му играчи е под въпрос, така че едва ли ще има проблеми с окомплектоването на състава си.

Лестър започна с три поредни победи, но след това записа две поредни загуби и в момента е с актив от девет точки, колкото има и техния опонент. Двете поражения дойдоха на Кинг Пауър съответно от Уест Хем с 3:0 и Астън Вила с 1:0. Лисиците също се върнаха на победния път в Лига Европа като надиграха Зоря Луганск с 3:0, но решението на Брендън Роджърс да излезе на терена с най-доброто, с което разполага може да окаже влияние за този сблъсък. Джейми Варди е под въпрос заради проблеми с прасеца и може да пропусне тази среща.

Домакинксото предимство ще бъде основен фактор в тази среща като Арсенал показват значително по-добра игра у дома. Очакваме и двата отбора да успеят да се разпишат и победа за топчиите срещу Лестър, както и над 3.5 гола в двубоя от шестия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 2,00
3. 1xBet – 2,01
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *