Манчестър Юнайтед – РБ Лайпциг: прогноза „1“

Манчестър Юнайтед се изправя срещу РБ Лайпциг на стадион Олд Трафорд, в град Манчестър в сряда, 28 октомври от 22:00 часа вечерта. Това е втората среща от група H на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Манчестър Юнайтед изненада фаворитите в групата Пари Сен Жермен след като успя да ги победи съвсем заслужено на Парк де Пренс с 2:1 и в момента е с актив от 3 точки и отлични шансове да продължат напред. Червените дяволи записаха равенство срещу Челси в последния кръг на английската Висша Лига и показват добра игра като новите попълнения също се включват успешно. Оле Гунар Солскяер ще може да разчита на най-доброто, с което разполага като няма проблеми с контузени или наказани играчи

РБ Лайпциг също записа успех в първия кръг срещу Истанбул Башакшехир с 2:0 у дома и по този начин увеличи серията си от победи на четири и на мачове без загуба на седем. В немската Бундеслига тима е моментен лидер с актив от от 13 точки и без поражение като са допуснали едва три гола в петте си изиграни срещи. Юлиан Негелсман е един от най-добрите млади треньори в Европа, но проблемите с контузени играчи може да му попречат да спечели в Англия.

Формата на Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд през последните месеци е слаба, но не е показателна за цялостното им представяне и може би сега е момента да порменят тази статистика. Очакваме домакините да вземат нови три точки срещу Лайпциг и почти да си осигурят класиране напред в Шампионска Лига.
2. WinBet – 2,28
3. 1xBet – 2,42



Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *