Евертън – Уест Хем: прогноза „1“

Евертън се изправя срещу Уест Хем на стадион Гудисън Парк, в град Ливърпул в петък, 01 януари от 19:30 часа вечерта. Мачът е от седемнадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Евертън загуби 1/4-финала за Карабао Къп от Манчестър Юнайтед, но с изключение на този двубой имат изключително успешен период. Карамелите заемат 4-то място с актив от двадесет и девет точки след петнадесет изиграни мача и са в серия от четири поредни победи. При успех тук тима на Карло Анчелоти ще е само на точка зад лидера Ливърпул и то напълно заслужено след последователни победи над Челси, Лестър и Арсенал. У дома се представят отлично и въпреки отсъствието на Дин, Ричалисон и Родригес не спират да бележат.

Уест Хем заемат 10-та позиция с актив от двадесет и три точки. Чуковете нямат победа в четири поредни двубоя и освен това имат едва един успех срещу тимове пред тях в класирането в последните седем изиграни. Тима на Дейвид Мойс играе колебливо далече от дома и с проблемите, които изпитват сега с отбелязването на голове ще им бъде трудно да измъкнат дори равенство.

Моментната форма, директните сблъсъци и домакинското предимство са на страната на Евертън. Очакваме лесна и резултатна победа за тях срещу Уест Хем в двубоя от седемнадесетия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 1,98
3. 1xBet – 2,02


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *