Атлетико Мадрид – Севиля: прогноза „1“

Атлетико Мадрид се изправя срещу Севиля на стадион Уанда Метрополитано, в град Мадрид във вторник, 12 янауари от 22:30 часа вечерта. Мачът е от осемнадесетия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по ТВ +.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Атлетико Мадрид заема 1-во място с актив от тридесет и осем точки след петнадесет изиграни мача. Дюшекчиите са в серия от четири поредни победи 
и имат една единствена загуба през този сезон от прекия им конкурент за титлата Реал Мадрид. У дома са безупречни със седем победи и едва едно равенство при голова разлика 19:2. Тима на Диего Симеоне няма проблеми с контузени титулярни играчи като Луис Суарес и Жоао Феликс не спират да бележат.

Севиля се намира на 6-та позиция с актив от тридесет точки след шестнадесет изиграни мача. Андалусииците са в серия от девет поредни двубоя без поражение във всички турнири като последното отново бе срещу Реал Мадрид. Далече от дома обаче тима на Юлен Лопетеги изпитва затруднения особено с отбелязването на попадения и са с най-слаби показатели в топ 10 на Ла Лига в това отношение.

Последните четири сблъсъка между тези два отбора завършват при равен резултат. Очакваме обаче домакинското предимство и желанието на Атлетико Мадрид да спечели титлата да им спечелят трите точки срещу Севиля в осемнадесетия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,96
3. 1xBet – 2,05


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *