Удинезе – Аталанта: прогноза „2“

Удинезе се изправя срещу Аталанта на стадион Фриули, в град Удине в сряда, 20 януари от 16:00 часа след обяд. Мачът е от осемнадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Удинезе заема 15-то място с актив от шестнадесет точки след седемнадесет изиграни мача. Отбора е в негативна серия от седем мача без победа в Серия А като четири от тях са загуби и са все по-близо до зоната на изпадащите. Тима на Лука Готи е на второ място по най-малко отбелязани попадения и освен това има проблеми с контузени атакауващи футболисти. У дома също е показват завидни качества и са в дъното на таблицата.

Аталанта от друга страна е на 6-та позиция с актив от тридесет и две точки. Класирането в предната половина на таблицата е доста гъсто и победа тук може да им осигури място в топ 3. Бергамаските се намират в много добра форма и серия от единадесет мача без загуба във всички турнири. Както и през миналия сезон успяват да се разпишат в почти всяка среща и са успели да спечелят повечето от гостуванията си. Джан Пиеро Гасперини няма проблеми с контузени или наказани играчи и ще може да разчита на най-добрата си единадесеторка.

Едни от най-резултатните победи на гостите са именно срещу този опонент като една от тях е с резултат 7:1. Очакваме нов успех за Аталанта срещу Удинезе и над 3.5 гола в двубоя от осемнадесетия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 1,71
3. 1xBet – 1,77


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *