Алавес – Реал Мадрид: прогноза „2“

Алавес се изправя срещу Реал Мадрид на стадион Мендисороса, в град Витория-Гастейс в събота, 23 януари от 22:00 часа вечерта. Мачът е от двадесетия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм +.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.
Алавес заема 17-то място с актив от осемнадесет точки след деветнадесет изиграни мача. Отбора е точно над зоната на изпадащите и ще бъде замесен в битката за оцеляване като ще трябва да се потрудят ако искат да се спссят. Тима на Абелардо Фернандес е един от най-слабите домакини в първенството и освен това се намира в слаба форма и серия от три поредни загуби. 

Реал Мадрид заема 2-ро място с актив от тридесет и седем точки. Белия балет е основния конкурент на Атлетико Мадрид за титлата, но вече изостават със седем точки и нямат право на повече грешки. В първенството се представят отлично, но загубиха последните си два мача и сега ще се опитат да се върнат на победния път. Тима на Зинедин Зидан няма да може да разчита на Карвахал, Рамос и Валверде, но това няма да се окаже проблем що се отнася до способността им да бележат голове.

Разликата в класите и моментната форма между двата отбора е огромна и е в полза на гостите. Очакваме лесна победа за Реал Мадрид срещу Алавес и над 2.5 гола в двубоя от двадесетия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,52
3. 1xBet – 1,57


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *