Тотнъм – Челси: прогноза „2“

Тотнъм се изправя срещу Челси на едноименния стадион , в град Лондон в четвъртък, 04 февруари от 22:00 часа вечерта. Мачът е от двадесет и втория кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Тотнъм е първият отбор, който претърпя поражение срещу Брайтън на Фалмър и записа второ поредно поражение след като загубиха от Ливърпул с 1:3 преди това. Шпорите се намират в слаба форма и заемат 7-мо място с актив от тридесет и три точки след двадесет изиграни мача. В отбора на Жозе Мауриньо вече се усеща напрежение, а с контузени титулярни играчи като Хари Кейн и Деле Али шансовете им за успех още повече намаляват.

Челси си осигури първата победа под ръководството на новия треньор в лицето на Томас Тухел. Сините надиграха категорично Бърнли с 2:0 и сега ще се опитат да подобрят представянето си далече от дома. Отбора заема 8-ма позиция с актив от тридесет и три точки след двадесет и един изиграни мача. Без проблеми с контузени играчи и в добра форма тима ще даде всичко от себе си за да играе в Шампионска Лига през следващия сезон.

Контузията на Хари кейн е може би най-сериозния фактор в тази среща, който дава предимство на Челси. Очакваме победа за гостите срещу Тотнъм и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и втория кръг на английската Висша Лига.

1. Palmsbet –2,15
2. WinBet – 2,12
3. 1xBet – 2,17


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *