Дортмунд – Манчестър Сити: прогноза „2“

Борусия Дортмунд се изправя срещу Манчестър Сити на стадион Сигнал Идуна Парк, в град Дортмунд  в сряда, 13 април от 22:00 часа вечерта. Това е втората от две срещи в 1/4-финалите на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по Ринг БГ.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Борусия Дортмунд спечели важна победа през уикенда в гостуването си на Щутгарт с 3:2 и по този начин освен, че се изкачиха напред в класирането се подобри и настроението в отбора.  Черно-жълтите заемат 5-то място в германската Бундеслига и в момента трудно могат да се изкачат или да бъдат изпреварени. Тоест тима на Един Терзич ще се фокусира изцяло върху Шампионска Лига и с гола на чужд терен, който успяха да отбележат имат реални шансове да продължат напред. Имат много проблеми с контузени играчи в лицето на Санчо, Шмелцер и Витсел, а Ройс и Хумелс са под въпрос.

Манчестър Сити изненадващо загуби от Лойдс през уикенда с 1:2 и то у дома, но това поражение няма да промени крайното класиране и е без значение. Гражданите водят с единадесет точки пред Манчестър Юнайтед и са в отлична форма, така че титлата в английската Висша Лига им е сигурна. Тима на Пеп Гуардиола е фаворит за спечелването и на първа титла в Шампионска Лига след отпадането на Байерн Мюнхен и със сигурност ще съсредоточи всичките си усилия в тази насока. Без проблеми с контузени или наказани играчи шансовете им за успех са големи.

И двете страни играят красив, нападателен и ефективен футбол, но определено гостите са по-добрия отбор в момента. Очакваме над 2.5 гола и победа за Манчестър Сити срещу Борусия Дортмунд във втората от две срещи в 1/4-финалите на Шампионска Лига.


1. Palmsbet –1,66
2. WinBet – 1,64
3. 1xBet – 1,69


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *