Атлетико Мадрид – Ейбар: прогноза „1/1“

Атлетико Мадрид се изправя срещу Ейбар на стадион Уанда Метрополитано, в град Мадрид в неделя, 18 април от 17:15 часа вечерта. Мачът е от тридесет и третия кръг на испанската Ла Лига.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Атлетико Мадрид е лидер в класирането на Лиа Лига с актив от шестдесет и седем точки след тридесет изиграни мача, но Реал и Барселона са съответно на една и две точки разстояние, така че борбата за титлата ще бъде много оспрована. Дюшекчиите са най-силния домакин в първенството и трудно допускат изненади на своя стадион, а също така са с най-ефективната защита, което не е изненада за никого. Тима на Диего Симеоне има проблеми с отбелязването на голове в последните си мачове като загуба от Севиля и равенство с Бетис стопиха преднината им. Това е разбираемо с оглед на факта, че основните им реализатори в лицето на Луис Суарес и Жоао Феликс са контузени, но сега имат отлична възможност да се върнат на победния път.

Ейбар от друга страна е последен в класирането с актив от едва двадесет и три точки. Оръжейниците нямат победа в последните си петнадесет двубоя във всички турнири като са загубили десет от тях, което показва ужасната форма, в която се намират. Хосе Луис Мендилибар също има проблеми с контузени титулярни играчи и определено не са от тимовете, които изненадват с представянето си далече от дома.

Разликата в класите и амбициите на двата тима е огромна и е в полза на домакините. Очакваме Атлетико да вземе трите точки срещу Ейбар и да има под 2.5 гола в двубоя от тридесет и третия кръг на испанската Ла Лига.

1. Palmsbet –2,26
2. WinBet – 2,13
3. 1xBet – 2,20


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *