Лийдс – Ливърпул: прогноза „2“

Лийдс се изправя срещу Ливърпул на стадион Елън Роуд, в едноименния град в събота, 11 септември от 18:30 часа вечерта. Мачът е от четвъртия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Лийдс се намира на 15-то място ск актив от едва две точки след три изминали кръга. Белите загубиха от Манчестър Юнайтед с 5:1 и след това записаха две последователни равенства съответно срещу Евертън при резултат 2:2 и срещу Бърнли – 1:1. Тима на Марсело Биелса имаше кошмарна предсезонна подготовока и играе доста колебливо като добрата новина е, че ще играят пред сбоствена публика и новото попълнение в лицето на Даниел Джеймс ще бъде на разположение за да помогне на тима си.

Отличната серия на Ливърпул бе прекъсната в последния кръг, но от друг друг претендент за титлата, а именно Челси.  Мърсисайдци записаха равенство срещу сините като преди това успяха да спечелят срещу Норич с 3:0 и срещу Бърнли с 2:0. Завръщането на Върджил Ван Дайк е голям плюс за Юрген Клоп, който не успя да разчита на най-добрия си защитник през целия изминал сезон. Единствено Фирмино няма да вземе участие в сблъсъка 

Разликата в моментната форма и разбира се в класта на играчите е в полза на гостите. Очакваме Ливърпул да победи с разлика Лийдс и да има над 3.5 гола в двубоя от четвъртия кръг на английската Висша Лига.

1. Palmsbet – 1,82
2. WinBet – 1,78
3. 1xBet – 1,81

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *