Еспаньол – Атлетик Билбао: прогноза „под 2.5“

Еспаньол се изправя срещу Севиля на стадион Корнеля-Ел Прат, в град Барселона във вторник, 26 октомври от 22:00 часа вечерта. Мачът е от единадесетия кръг на испанската Ла Лига.

Еспаньол заема 11-то място с актив от тринадесет точки след десет изиграни мача. Вълшебниците подобриха представянето си  като в момента са отбелязали десет и са допуснали десет гола. Тима на Висенте Морено има четири сблъсъка с над 2.5 гола и шест с под 2.5 гола като повече от половината голове са отбелязани от Раул де Томас.

Атлетик Билбао от друга страна заема 8-мо място с актив от шестнадесет точки като интересното при тях е, че са отбор с много малко отбелвзани голове, но и с най-малко допуснати, което означава, че иамт най-добрата защита. Лъвовете респективно имат едва два двубоя с над 2.5 гола и цели седем с под 2.5 гола като средно има по 1.6 гола на мач. Тима на Марселино Гарсия Торал няма сериозни проблеми с контузени играчи и ще разчита на най-доброто, с което разполага.

В последните пет сблъсъка между тези два съперника също не сме ставали свидетели на много попадения и четири от тях са завършили с под 2.5 гола като всички без един са били равностойни. Очакваме даже нулево равенство в срещата от единадесетия кръг на испанската Ла Лига.

1. Palmsbet – 1,51
2. WinBet – 1,55

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *