Каляри – Рома: прогноза „2“

Каляри се изправя срещу Рома на стадион Сант Елия, в едноименния град в сряда, 27 октомври от 21:45 часа вечерта. Мачът е от десетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.

Каляри претърпя ново поражение в последния кръг като тотално бяха доминирани от домакините Фиорентина и загубиха с класическото 3:0. Отбора се намира на последно място с актив от едва шест точки след девет изиграни мача и има повече поражения, отколкото победи и равенства взети заедно. Сардинците успяха да победят единствено Сампдория и то с огромна доза късмет. Тима на Валтер Мадзари има и проблеми с контузени и наказани играчи, което допълнително ще усложни ситуацията им.

Рома от друга страна заема 4-та позиция с актив от шестнадесет точки. Вълците загубиха от Ювентус с 1:0, а след това в последния кръг завършиха при нулево равенство срещу лидера Наполи като сега имат отлична възможност да се върнат на победния път. В Лига на конференциите претърпяха огромно унижение и загубиха от Бодьо/Глимт с 6:1, но все още имат отлични шансове да продължат напред, а тук могат да си върнат загубеното самочувствие.

Има доста въпросителни в Серия а през този сезон, но изглежда Каляри не са една от тях, защото с това представяне нямат дори минимални шансове да се измъкант от опасната зана и да не изпаднат.. Очакваме победа за Рома и да има над 2.5 гола в този сблъсък от осмия кръг на италианската Серия А.

1. Palmsbet – 1,65
2. WinBet – 1,60

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *