Рома – Торино: прогноза „под 2.5“

Рома се изправя срещу Торино на стадион Олимпико, в град Рим в неделя, 28 ноември от 19:00 часа вечерта. Мачът е от четиридесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Рома заема 5-то място с актив от двадесет и две точки след тринадесет изиграни мача. Вълците се върнха на победния път в последния кръг и надиграха Дженоа с 2:0 в гостуване, а след това победиха Зоря Луганск в Лига на конференциите с 4:0. Тима на Жозе Мауриньо е отличен домакин и са допуснали едва четири гола на Олимпико като единствено Милан си тръгна с победа от там.

Торино от друга страна се намира на 11-та позиция с актив от седемнадесет точки. Биковете имат повече поражения, отколкото победи, но головата им разлика е положителна 17:13. Тима на Валтер Мадзари обаче е отбелязал едва три от тези попадения далече от дома и са в серия от три поредни загуби , което показва, че изпитват сериозни затруднения, когато не играят пред собствена публика.

През последните години никой от двата отбора няма предимство що се отнася до директните сблъсъци. Очакваме Рома да спечели на нула срещу Торино, както и да има под 2,5 гола в двубоя от четиринадесетия кръг на италианската Серия А, защото все пак мениджър на вълците е Жозе Мауриньо.

1. Palmsbet – 2,05
2. WinBet – 2,10

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *