Галатасарай – Барселона: прогноза „2“

Галатасарай се изправя срещу Барселона на стадион Тюрк Телеком в град Истанбул в четвъртък, 17 март от 19:45 часа вечерта. Това е вторият лег от 1/8-финалите на Лига Европа сезон 2021/22 и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.

Галатасарай са на 11-та позиция в турската Суперлига, което опрделено не е добра новина за тях и ще трябва да насочат вниманието си там ако искат да финишират в топ 5. Джим Бом определено не са добър домакин и имат три победи, две равенства и цели пет поражения в последните си десет сблъсъка във всички турнири пред собствена публика. Тима на Доменек Торент е успял да запази вратата си суха само веднъж в последните тринадесет мача и то именно срещу този съперник, но ако погледнем статистиката се вижда, че късмета е изиграл основна роля затова.

Барселона се намира в отлична спортна форма в момента и това е единсвената среща, в която не успя да се разпише от декеври месец насам. Каталунците значително подобриха представянето си под ръководството на Шави, но заради слабия старт на сезона нямат шансове за титлата в Ла Лига, където Реал Мадрид има солидна преднина от петнадесет точки. Тима никога не е печелил Лига Европа и сега ще има отлична възможност да сложи и този трофей във витрината си.

За учудване на всички първата среща на Камп Ноу завърши с равенство при резултат 0:0, но е под въпрос дали „мълния може да удари два пъти на едно и също място“. Очакваме победа за Барселона срещу Галатасарай и над 2.5 гола във втория двубой от 1/8-финалите на Лига Европа сезон 2021/22.

1. Palmsbet – 1,40

2. WinBet – 1,39

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри

онлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *