Тотнъм – Арсенал: прогноза „X2“

Тотнъм се изправя срещу Арсенал на олимпийския стадион, в град Лондон в четвъртък, 12 май от 21:45 часа вечерта. Това е отложен мач от двадесет и втория кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Тотнъм се намира на 5-то място с актив от шестдесет и две точки след тридесет и пет изиграни мача. Шпорите спряха победната серия на Ливърпул в последния кръг след равенство 1:1 и по този начин най-вероятно сложиха край на амбициите им за титлата. Тима на  Антонио Конте няма сериозни проблеми с контузени или наказани играчи и е отличен домакин. Пред собствена публика имат единадесет победи, едно равенство, пет загуби и голова разлика 34:19.

Арсенал от друга страна се намира на 4-та позиция с актив от шестдесет и шест точки след тридесет и пет мача. Артилеристите се намират в страхотна форма и серия от четири победи съответно срещу Манчестър Юнайтед, Челси, уест Хем и Лийдс. Тима на Микел Артета има преднина от четири точки и ще се бори със зъби и нокти за да запази правото си на участие в Шампионска Лига през следващия сезон.

Това лондонско дерби е поднасяло не малко изненади през годините, а сега ще има решаваща роля кой ще играе в Шампионска Лига и в Лига Европа. Очакваме Арсенал да вземе трите точки или да запише поне равенство срещу Тотнъм в отложения двубой от двадесет и втория кръг на английската Висша Лига. 

1. Palmsbet – 1,73
2. Betano – 1,75

3. Betway – 1,72

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри


 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *