Рома – Фейенорд: прогноза „2“

Рома се изправя срещу Фейенорд на стадион Еър Албания, в град Тирана в сряда, 25 май от 22:00 часа вечерта. Тази среща ще определи новия шампион в Лигата на конференциите сезон 2021/22 и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.

Рома бе един от фаворитите за спечелването на трофея още от началото, но не може да се каже, че достигнаха до този финал с лекота. Римските вълци на два пъти загубиха от непретенциозния норвежки тим на Будьо/Глимт съответно с 6:1 и 2:1, а освен това са спечелили едва пет от последните си десет сблъсъка в турнира. Жозе Мауриньо е печелил Лига Европа и Шампионска Лига като сега ще се надява да направи требъл.

Фейенорд от друга страна израстна в този турнир след някои впечатляващи представяния. Отборът на народа е успял да отбележи поне по три гола в четири от последните пет мача в Лигата на конференциите и цели двадесет и осем гола в единадесет сблъсъка. Тима на Арне Слот отстрани Марсилия в полуфинала с общ резултат 3:2 като добрата новина сега е, че нямат проблеми с контузени или наказани играчи.

Докато сблъсъкът събира двамата най-резултатни в надпреварата – Сириел Десерс и Тами Ейбрахам – има друго име, което заслужава вниманието ни. Колумбиецът Луис Синистера изигра ключова роля за извеждането на Фейенорд до финала, като отбеляза 11 пъти в 17-те си участия в състезанието. Очакваме Фейенорд да победи Рома и да има над 2.5 гола във финала на Лига на конференциите сезон 2021/22.

1. Palmsbet – 3,16
2. Betano – 3,40

3. Betway – 3,00

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *