Евертън – Челси: прогноза „2“

Евертън се изправя срещу Челси на стадион Гудисън Парк, в град Ливърпул в събота, 05 август от 19:30 часа вечерта. Срещата е от първия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Евертън определено ще се надява на по-добър сезон през тази година в сравнение с миналата като се има предвид, че тогава бяха замесени в борбата за оцеляване и завършиха на незавидното 16-то място. Карамелите ще бъдат без голмайстора от миналия сезон Ричарлисон, който ще играе в Тотнъм през тази кампания и не успя да впечатли с представянето си в изиграните приятелски срещи. Тима на Франк Лампард ще разчита на новопопълненията Дуайт Макнийл и Джеймс Тарковски, но това едва ли ще бъде достатъчно.

Челси от друга страна завърши на 3-та позиция след Ливърпул и Манчестър Сити и успя да се подсили през този трансферен прозорец. Сините започнаха отлично през миналия сезон със спечелени 13 от 15-те възможни точки, а сега с Рахим Стърлинг и Калиду Кулибали се надяват да бъдат замесени в борбата за титлата. Тима на Томас Тухел показа добри резултати в предсезонната подготовка и играе много добре далече от дома.

Карамелите успяха да победят с 1:0 сините в последния изигран мач между тях през май, но срещата бе от огромно значение за домакина и от никакво за госта.. Очакваме сега Челси да победи Евертън и да има под 2.5 гола в двубоя от първия кръг на английската Висша Лига. 

1. Palmsbet – 1,60
2. Betano – 1,65

3. Betway – 1,62

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *