Динамо Загреб – Лудогорец: прогноза „над 2.5“

Динамо Загреб се изправя срещу Лудогорец на стадион Максимир, в град Загреб във вторник, 09 август от 21:00 часа вечерта. Това е втората среща от полуфиналите за влизане в групите на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по Диема Спорт 3.

Динамо Загреб се намира в отлична спортна форма като са непобедени в осем поредни мача, пет от които са победи във всички турнири. Сините завършиха наравно в последния кръг на хърватското първенство срещу Вараздин при резултат 1:1. Тима на Анте Чачич извади късмет и се възползва от грешките на сегашния си опонент и успя да поведе още до 9-та минута с 2:0, но после показаха слабости в защита и допуснаха едно попадение.

Лудогорец има своите шансове, но ще са без продадените наскоро Сотиру и Сантана, а с травми са Оливейра и Падт, докато Текпетей е аут заради натрупани картони. Орлите нямат никакви проблеми с отбелязването на голове, но без половината титулярни играчи от миналия сезон ще им бъде трудно. Тима на Анте Шимунджа изпитва затруднения в Европа със седем поражения в последните дванадесет мача, а четири от тях са с получили два или повече гола.

Хърватския тим успя да си спечели предимство в първия лег с 2:1 и сега ще има по-леката задача да пази тази преднина. Очакваме Динамо Загреб и Лудогорец да успеят да отбележат поне по един гол и да има над 2.5 гола във втората среща от полуфиналите за влизане в групите на Шампионска Лига.

1. Palmsbet – 1,87
2. Betano – 1,88

3. Betway – 1,85

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *