Милан – Интер“ прогноза „Х“

Милан се изправя срещу Интер на стадион Джузепе Меаца, в град Милано в събота, 03 август от 19:00 часа вечерта. Мачът е от петия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.


Милан е с две победи и две равенства до този момент и с актив от осем точки след четири кръга. Росонерите са отбелязали седем и са допуснали три гола, което ги класира на 6-та позиция. Тима на Стефано Пиоли запази мрежата си суха в девет от последните единадесет двубоя през миналия сезон и това им донесе титлата като сега също нямат сериозни проблеми с допускането на голове. Друга е ситузацията обаче с отбелязването им, а освен това Анте Ребич и Ибрахимович са контузени и няма да вземат участие в тази среща.

Интер от друга страна записа три победи и едно поражение, което ги класра на 3-то място с актив от девет точки. Нерадзурите допуснаха поражение от Лацио с 3;1, но веднага след това се върнаха на победния път и надиграха Кремонесе с 3:1. Тима воден от Симоне Индзаги няма да може да разчита на Лукаку, но Кореа, Мартинес и Джеко ще бъдат на линия.

Нито Милан, нито съперниците им Интер започнаха перфектно новата кампания в Серия А. Очакваме и двата отбора да отбележат голове и да завършат наравно в срещата от петия кръг на италианската Серия А. 

1. Palmsbet – 3,49
2. Betano – 3,50

3. Betway – 3,45


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *