Холандия – Аржентина: прогноза „X“

Холандия се изправя срещу Аржентина на стадион Лусаил, в едноименния град в петък, 09 декември от 21:00 часа вечерта. Това е 1/4-финална среща на Световното първенство в Катар 2022, която ще определи кой ще продължи напред и ще бъде предавана директно по Диема Спорт 3.

Холандия с лекота достигна до тази фаза на турнира след като спечели безапелационно своята група А, а след това в 1/8-финалите отстрани САЩ с 3:1. Лалетата се намират в отлична спортна форма и нямат поражение в деветнадесет поредни сблъсъка, откакто Луис ван Гаал се завърна като треньор на отбора. Холандия спечели осем от последните си десет мача и са отбелязали поне два гола също в осем от тях, а без проблеми с контузени или наказани играчи ще могат да покажат най-доброто, на което са способни.

Аржентина от друга страна изненадващо загуби от Саудитска Арабия с 1:2, но след това спечели група С и също така отстрани Австралия с 2:1 в 1/8-финала на турнира. Гаучосите не са печелили турнира от далечната на 1986 година, но и те като своя опонент се намират в добра форма. Тима на Лионел Скалони има едно единствено поражение в последните си четиридесет двубоя, но никой няма да се сети за него ако Лионел Меси вдигне трофея след по-малко от 10 дни.

Тези два отбора са се срещали общо пет пъти като лалетата имат две победи и три от тях са завършили при равен резултат в редовното  време. Очакваме равностоен двубой и равенство между Холандия и Аржентина, както и да има под 2.5 гола в 1/4-финалната среща на Световното първенство в Катар 2022.

1. Palmsbet – 3,15
2. Betano – 3,40

3. Betway – 3,10


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *