Лацио – Милан: прогноза „X“

Лацио се изправя срещу Милан на стадион Олимпико, в град Рим във вторник, 24 януари от 21:45 часа вечерта. Срещата е от деветнадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Лацио се намира на 6-то място с актив от тридесет и четири точки след осемандесет изиграни мача. Римските орли записаха победа в последния кръг с 2:0 срещу Сасуоло в гостуване и сложиха край на серия от три поредни двубоя без успех. Тима на Маурицио Сари няма много проблеми с контузени играчи, но за сметка на това най-резултатния им нападел в лицето на Чиро Имобиле е контузен. У дома иргаят много по-добре и ще се опитат да продължат с тази статистика.

Милан от друга страна заема 2-ра позиция с актив от тридесет и осем точки след осемнадесет изиграни мача. Росонерите не се намират в добра спортна форма като иамт само две победи, три равенства и цели пет поражения в последните си десет двубоя във всички турнири. Тима на Стефано Пиоли има две поредни равенства в Серия А, а и като цяло в гостуванията си е един от отборите с най-много записани хиксове.

Силите и на двата италиански гранда изглеждат изравнени що се отнася до представяне и форма на ирграчите. Очакваме равенство между Лацио и Милан и да има под 2.5 гола в сблъсъка от деветнадесетия кръг на италианската Серия А. 

1. Palmsbet – 3,40

2. Betano – 3,50

3. Sesame – 3,47

Можете да следите резултати на живо.

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди лева под формата на бонуси за залози достъпни за български играчи.

Списък с онлайн букмейкъри опериращи в България:

букмейкъри в българия
онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *