Валядолид – Севиля: прогноза „2“

Валядолид се изправя срещу Севиля на стадион Мунисипал Хосе Сория в неделя, 24 ноември от 22:00. Мачът е от четиринадесетия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм Плюс. Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Валядолид заема 13-то място с актив от седемнадесет точки след тринадесет изиграни мача. Виолетовите са далеч от зоната на изпадащите, но не защото блестят с играта си, а защото има доста по-слаби тимове от тях. Отбора на Сърджио Гонсалес Сориано е с отрицателна голова разлика 14:17 и има повече поражения отколкото успехи. Последната загуба от борещия се за оцеляване Алавес с 3:0 е показателна за моментната им форма.

Севиля все още е в борбата за титлата с актив от 24 точки. Андалусийците изостават само с 4 точки от Барселона и заемат 4-та позиция в Ла Лига. Тима на Юлен Лопетеги с лекота спечели първото място в своята група в Лига Европа и се намира в много добра форма като в последните си десет мача във всички турнири са с седем победи, две равенства и една загуба. Далече от дома са с втората най-добра статистика и едва ли ще имат проблеми особено след като нямат проблеми с контузени играчи.

Гостите имат сериозно предимство що се отнася до директните сблъсъци. Очакваме нов успех за Севиля над Валядолид и под 2.5 гола в двубоя от четиринадесетия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,92
3. 1xBet – 1,95
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *