Дъндолк – Шамрок Роувърс: прогноза „1“

Дъндолк посреща Шамрок Роувърс на стадион Ориъл Парк в неделя, 21 юли от 19:00. Мачът е от двадесет и третия кръг на Ирландска висша лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Дъндолк заема 2-ро място с актив от 46 точки след двадесет и два изиграни мача. Отбора е шампион през последните два сезона в Ирландска висша лига и със сигурност ще даде всичко от себе си за да спечели титлата отново. Те са в серия от пет поредни победи в първенството, като са отбелязали шестнадесет гола и не са допуснали нито един. Също така тима отпадна от Шампионска Лига и ще може да се концетрира изцяло върху вътрешния шампионат.

Шамрок Роувърс се намира на 4-та позиция с актив от 32 точки. Отбора е с мач по-малко и се бори с Брей Уондърърс за третото място, като първите две са недостижими за тях. Тима се намира в лоша серия от четири загуби и едва една победа в последните си пет сблъсъка във всички турнири, като са отбелязали три попадения, а са допуснали цели осемнадесет.

Дъндолк е по-добрия от двата тима и също така има предимство да играе пред собствена публика. Шамрок Роувърс се представя колебливо в гостуванията си и двубой с настоящия шампион определено не идва в подходящ момент. Очакваме победа за домакините и над 2.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *