Doxxbet предлага 100% бонус до €50

Doxxbet е онлайн букмейкър насочен към страните от Европейския съюз и поддържащ изцяло преведен на български език сайт. Компанията се занимава със залози на спортни събития от 1994, като в началото оперира само на територията на Словакия посредством букмейкърски пунктове. През 2007 Doxxbet получават международен лиценз за онлайн букмейкър и започват да развиват своя сайт: www.doxxbet.com
Мениджмънта на онлайн системата за игри се придържа с високите етични и професионални стандарти в ред на това да осигурят на Притежателя на Сметка сигурни услуги. DOXX е компания работеща със всички системи и бек офис операции. Адресът на регистрация се намира в Малта на Northfield Apartments, Suite 10, Independence Avenue Street, Mosta, MST 9928, Malta.

DOXX също така е лицензиран да предлага дистанционни игри от Правителството на Малта,член на ЕС. DOXX оперира с редовен лиценз изискуем според специфичните регулации за онлайн игрите от Република Малта – L.N. 176 of 2004 Lotteries and Other Games Act, 2001 (Act. No. XXIV of 2001) Remote Gaming Regulations, 2004 и DOXX е обект на постоянен надзор и процедури изискуеми от Lotteries and Gaming Authority, регулаторен административен орган упълномощен да наблюдава всички форми на игри във и от Малта. Малта е първият член на ЕС със закон за онлайн игрите,осигуряващ на операторите и играчите един комплекс от законова инфраструктура, която не може да се срещне в никоя друга офшорна зона.
Можете да отворите сметка в Doxxbet от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *