Полша – Англия Прогноза: 2

Начало: 16.10.2012 от 22:00ч. / Световно първенство квалификации
Възпитаниците на Рой Ходжсън пътуват до Варшава с надеждата запазят лидерската си позиция в група Н, но трябва да бъдат готови за много по-тежко изпитание от мача срещу Сан Марино.
Домакините нямат победа над „трите лъва” от 39 години насам, като за последно те се поздравиха с победа от 2:0 през далечната 1973 година. Повечето футболнизалози за тозимачотново са на страната на гостите.
Валдемар Форналик застана начело на „белите орли” през това лято, след като Полша се представи разочароващо на финалите на Евро 2012 и не можа да премине груповата фаза.
Домакините, които са 49 места по назад в ранглистата на ФИФА от англичаните, нямат загуба до този момент, след като направиха равен (2:2) с Черна Гора и победиха Молдова с 2:0.
Само осем играчи от полския състав играят в местното първенство, докато целия отбор на гостите се подвизава във Висшата лига.
Англия има само една единствена загуба от домакините в цялата си футболна история и може да се похвали с десет победи и шест равенства.
Трите лъва” имат две победи и едно равенство от началото на квалификациите в групра Н, като в тези срещи те са отбелязали цели 11 гола.
Двата гола на Уейн Рууни в мача срещу Сан Марино го направиха петия най-резултатен играч на Англия за всички времена, с 31 попадения в своята сметка. Повечето футбол прогнози сочатгоститекато явен фаворит за предстоящия сблъсък.
Прогноза: 2 при коеф. 1,90

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *