Австралия – Германия: прогноза „2/2“

Австралия посреща Германия на Олимпийския стадион в понеделник от 18:00 в град Сочи. Мачът е от първия квалификационен кръг на група „B“ за купата на конфедерациите в Русия 2017 и ще бъде предавана директно по БНТ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Успехът на Австралия в купата на Азия им дава право на участие за  купата на конфедерациите с най-добрите отбори в света. Те са в една група с тимовете на Чили, Камерун и Германия, така че този сблъсък определено ще е най-трудния за тях. Австралия беше в серия от девет мача без загуба, но в последния си двубой срещу Бразилия си пролича разликата в класите, като загубиха с 4:0, а Неймар дори не взе участие в срещата.

Германия е настоящия световен шампион. В последните си десет сблъсъка във всички турнири имат осем победи и две равенства. Последно победиха Сан Марино със 7:0, като и двете равенства са в приятелски срещи. За този турнир ще разчитат на млад състав, но те са също толкова добри. Юлиан Дракслер, Шкодран Мустафи, Антонио Рюдигер, Джошуа Кимих и Емре Джан ще поведат тима и със сигурност ще търсят успех във всеки двубой.

Шансовете на Австралия никак не са големи, но определено могат да се разпишат в тази среща. Очакваме резултатен сблъсък, в който и двата отбора ще отбележат гол и победа за Германия.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *