Лестър – Манчестър Юнайтед: прогноза „2“

Лестър приема Манчестър Юнайтед на стадион Кинг Пауър в събота от 21:45. Мачът е от деветнадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Лестър се намира на 8-ма позиция с актив от 26 точки след осемнадесет изиграни срещи. Лисиците имаха разочароваща седмица на фона на представянето им през последния месец. Първо загубиха от Кристъл Палас пред собствена публика с 3:0, а във вторник отпаднаха от купата на Лигата от Манчестър Сити след изпълнение на дузпи. Те има единствено поражения в двубоите с тимове от топ 5, а сега им предстои именно такъв.

Манчестър Юнайтед заема 2-ро място с актив от 41 точки. Червените дяволи също отпаднаха от купата на Лигата, като не успяха да надвият Бристъл Сити. Те също така изостават от лидера в класирането на английската Висша Лига с 11 точки и имат нужда от победи за да останат в борбата за титлата. Далече от дома са в серия от три поредни победи и Моуриньо ще очаква нов успех, като ще може да разчита на Лукаку, Ибрахимович и Погба.

Манчестър Юнайтед спечели с лекота последните четири сблъсъка с Лестър и голова разлика 11:2. Очакваме нов успех на гостите и над 2.5 гола в рази среща.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *