Сампдория – Интер: прогноза „2“

Сампдория се изправя срещу Интер на стадион Луиджи Ферарис в събота, 28септември от 20:00. Мачът е от шестия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК
Сампдория се намира на предпоследно място с актив от едва 3 точки след четири изиграни мача. Еузебио Ди Франческо не започва престоя си в отбора по най-добрия начин и ако иска да постигне класиране в предната половина на таблицата, което Самп постига през последните няколко сезона ще трябва да прекъсне негативната серия. Три загуби с обща голова разлика 9:1 е най-слабото предстявяне на елитен тим до момента и няма да бъде толерирано дълго от Масимо Фереро.
Интер са на противоположния полюс. Отбора на Антонио Конте е безпогрешен с четири последователни успеха в Серия А и общо осем поредни двубоя без поражение във всички турнири. Нерадзурите са на 2-ро място, но само защото имат мач по-малко от лидера Ювентус, като головата им разлика е еднаква с опонента им, но разликата е, че е в тяхна полза. Лукаку се вписа добре в тима и вече има 3 попадения, а подобрението в защитен план е повече от очевидно със само един допуснат гол.

Моментната форма и класата на отборите е прекалено различна за да има изненада и по-силния отбор да загуби точки. Също така гостите имат сериозно предимство в директните срещи като печелят последните четири. Очаваме нов успех на Интер срещу Сампдория и над 2.5 гола в двубоя от шестия кръг на италианската Серия А.
2. WinBet – 1,65
3. 1xBet – 1,69
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *