Уотфорд – Челси: прогноза „2“

Уотфорд се изправя срещу Челси на стадион Викъридж Роуд в събота, 02 ноември от 19:30. Мачът е от единадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Уотфорд изглежда ще играе в Чемпиъншип през следващия сезон освен ако не се случи чудо. Стършелите са на последното 20-то място с актив от едва 5 точки след десет изиграни мача. Тима е лидер по много статистики, но всички те са отрицателни. Те са единствения отбор без победа до този момент, също така са допуснали най-много голове в своята мрежа цели 21. Отбелязали са най-малко и също така Кике Санчес Флорес има проблеми с контузени играчи.

Челси от друга страна бе в серия от седем поредни успеха във всички турнири като загуби през седмицата от Манчестър Юнайтед и отпадна от Карабао къп. Сините са на 4-то място с актив от 20 точки и също така са лидер в група H на Шампионска Лига с най-големи шансове да продължат напред към фазата на директните елиминации. Далече от дома са залисали четири успеха, една загуба и голова разлика 16:11.

Статистиката в последните сблъсъци между тези два отбора, както и класата и моментната форма са в полза на Челси. Очакваме ново поражение за Уотфорд и над 2.5 гола в сблъсъка от единадесетия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 1,67
3. 1xBet – 1,70
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *